Misskötsel på arbetet – vilka åtgärder får arbetsgivaren vidta?

Den 27 September 2016 08:30 - 12:00 Sankt Gertrud Konferens, Östergatan 7 Malmö

Sankt Gertrud Konferens, Östergatan 7 Malmö
Föreläsare: Klas Johansson, KBM Advokatbyrå AB
Pris: 3900 kr + moms

Ett arbetsrättsligt seminarium som tar upp arbetsgivarens möjligheter till sanktioner mot medarbetare som missköter sig.

Arbetsgivaren är den som leder och fördelar arbetet - dock upplever många arbetsgivare att det arbetsrättsliga regelverket hindrar dem från att agera när olika missförhållanden uppstår. Under seminariet tar vi bland annat upp frågor om missbruk, olovlig frånvaro, mobbing, illojalitet, privat användning av sociala medier och internet, slarv med arbetstider m.m.

Eftersom seminariet har ett praktiskt upplägg, där vi tar upp vanliga typer av misskötsel och besvarar hur arbetsgivaren kan och får agera utifrån de regler som arbetsgivaren är skyldig att följa, är deltagare i seminariet välkomna att ställa frågor i förväg så att materialet kan anpassas efter de frågor deltagarna uppfattar som viktiga och aktuella.

Kursprogram

08.30 - 09.00 Frukost
09.00 - 12.00 Seminarium

Här hittar du oss


Klas Johansson är advokat och grundare av KBM Advokatbyrå AB. KBM har kontor i Malmö, Lund, Helsingborg och Stockholm. Efter tingsmeritering fortsatte han sin domarutbildning i Hovrätten för Västra Sverige. Därefter har Klas arbetat på affärsjuridiska advokatbyråer där arbetsrätt har varit ett av hans främsta arbetsområden. Han företräder arbetsgivare och arbetstagare inom både privat och offentlig sektor i olika arbetsrättsliga ärenden och tvister. Utöver arbetet på KBM är Klas även expert och bollplank åt samarbetspartnern Arbetsrättsjouren Sverige AB. Arbetsrättsjouren är Sveriges ledande oberoende arbetsrättsspecialist för privatpersoner och företag.


Sista registreringsdatum: 13. september 2016
Pris:
3900 kr + moms
Språk: Svenska
Registrering: Tryck på knappen högst upp på sidan eller skicka e-post till
nyheter@eduhousetraining.se

Seminariet är fullbokad. Var vänlig och fråga för lediga platser.